iNFORMATIE VELDKLEUR

Beste deelnemer van CSA- De Koningsbemde of sympatisant

Het land waarop de bloemen geteeld worden brengt niet enkel voeding voor het lichaam maar ook voeding voor de geest voort! Dit in de vorm van een bijzondere, mooi bont gekleurde, geurende en wonderlijk gevormde variatie van veldbloemen.
Deze kleine wondertjes van schoonheid zaai ik vanaf zaadje en verzorg ze tot de oogst van de bloem om in een boeket te verwerken.

Al mijn hele leven ben ik gepassioneerd door bloemen. Mede door deze passie is het bedrijf Veldkleur ontstaan maar ook vanuit het besef en visie dat de teelt van bloemen volgens de biologische en biodynamische principes, naast het kunnen genieten van gezonde voeding, ook gezonde bloemen, lokaal geteeld (in de buurt nabij Geetbets) zonder gif en met respect voor de aarde een werkelijke bijdrage zijn.


De bloemenboeketten csa krijgt ook een afhaalpunt in Hoeleden!

Naast de reeds bestaande afhaalpunten in Limburg en Vlaams-Brabant ben ik blij dat ik een nieuw afhaalpunt voor de levering van de CSA-bloemenboeketten mag toevoegen. Net zoals bij De Koningsbemde is bij de bloemen ook gekozen voor een CSA-model, waar we streven naar een mooie balans tussen het werk op het land, een degelijk inkomen en een gewaarborgd eerlijk product. In feite sluit je je samen met de boerin aan in een gemeenschap, hierdoor zorg je samen voor een degelijke duurzame verzorging van het land en deel je mee in de bloemenpracht die dit voortbrengt!


Een boeket bestellen praktisch!

Je kan kiezen tussen een tweewekelijks boeket of een maandelijks. Vermits het jaar reeds gestart is wordt de prijs van het oogstaandeel herrekend.

Concreet betekent dit voor het seizoen 2020 :

  • Tweewekelijks seizoensboeket : minstens 9 verse boeketten en 2 droogboeketten, prijs 330 euro, levering op dinsdag 7/7, 21/7, 4/8, 18/8, 1/9, 15/9, 29/9, 13/10 en 27/10. Datum voor de droogboeketten wordt in functie van de vries doorgegeven.
     
  • Maandelijks  seizoensboeket : minstens 5 verse boeketten en 1 droogboeket, prijs 180 euro, levering op dinsdag 7/7, 4/8, 1/9, 29/9, 27/10, . Datum voor de droogboeketten wordt in functie van de vries doorgegeven.

Meer info over de inhoud van de boeketten met foto’s vind je hier http://www.veldkleur.be

Inschrijven kan via een mailtje naar : rosette@veldkleur.be 
Je krijgt dan spoedig een bericht met verdere info. Wil je graag later instappen dan wordt het bedrag herrekend.

Ook voor een cadeaubon of droogbloemen kan je bij mij terecht!


Nog vragen, stel ze gerust!

Mooie dag, tot later, Rosette